Zalmrolls

Supersnelle zalmrolls voor de brunch of een high tea. Minimale moeite, maximaal effect!

125 kcal

20 min. bereiden, 1 uur wachten

3.4/5

(254)

Ingrediënten

Aantal porties

  • 8 gram verse dille

    verse dille

  • 4 sneetjes wit casinobrood

    wit casinobrood

  • 185 gram roomkaas naturel

    roomkaas naturel

  • 100 gram gerookte zalmfilet

    gerookte zalmfilet

Aan de slag

  1. Snijd de dille fijn en snijd de korstjes van het brood. Besmeer het brood met de roomkaas en leg de sneetjes op een stukje vershoudfolie. Bestrooi met peper. Beleg met de zalm en bestrooi met de dille.

  2. Rol het brood stevig op in het vershoudfolie. Draai de uiteinden van de rolletjes dicht als een toffee en leg ze minimaal 1 uur in de koelkast. Pak ze uit en snijd ze schuin doormidden. Bon appétit!

  • bewaartipJe kunt de sandwichrolls ‘s ochtends al maken. Bewaar ze tot gebruik in de vershoudfolie in de koelkast en pak ze vlak voor het serveren uit.
  • Zalmrolls

    Instructievideo - 01:43 min.

Wat vond je van dit recept?

Zalmrolls

Supersnelle zalmrolls voor de brunch of een high tea. Minimale moeite, maximaal effect!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig