bewaar
Tramezzini met zalm
Tramezzini met zalm
bewaar

Tramezzini met zalm

Geen fan van korstjes? Dan is een tramezzini-sandiwch wat voor jou. Van casinobrood, belegd met zalm, citroenmayo en sla.

15 min. bereiden
1waarderingen

Ingrediënten

4 personen

12 sneetjes

wit casinobrood

1

citroen

120 g

mayonaise

150 g

sockeye zalm

½

kropsla

Geen fan van korstjes? Dan is een tramezzini-sandiwch wat voor jou. Van casinobrood, belegd met zalm, citroenmayo en sla.

Aan de slag

1

Snijd de korstjes van het brood. Boen de citroen, rasp de gele schil en pers de helft van de vrucht uit. Meng het citroenrasp en 1 el -sap (per 4 personen) door de mayonaise. Scheur de zalm en sla in stukken van ca. 4 cm.

2

Besmeer de helft van de sneetjes brood met de helft van de mayonaise, neem ook de randen goed mee, verdeel de blaadjes sla en de zalm erover. Zorg ervoor dat het middelste deel dikker belegd is dan het buitenste deel en laat 1 cm van de randen vrij van beleg.

3

Besmeer de overige sneetjes brood met de rest van de mayonaise en dek af. Druk de randen goed aan, zodat je een pakketje krijgt. Snijd de broodjes schuin door, zodat er 2 driehoekjes ontstaan.