bewaar
Visbordje met homemade remouladesaus
Visbordje met homemade remouladesaus
bewaar

Visbordje met homemade remouladesaus

Geen kaasplankje, maar visbordje. Lekker met zelfgemaakte remoulade.

10 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 el

kappertjes

10 g

verse platte peterselie

4 el

mayonaise

4 el

crème fraîche

1 tl

dijonmosterd

1 el

augurkenblokjes

8 sneetjes

wit brood

100 g

sockeye zalm

125 g

gerookte forelfilet

100 g

Hollandse garnalen

Dit heb je nodig

  • broodrooster

Geen kaasplankje, maar visbordje. Lekker met zelfgemaakte remoulade.

Aan de slag

1

Snijd de kappertjes en de peterselie fijn. Meng met de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes tot een saus.

2

Snijd de korsten van het brood en rooster in de broodrooster. Snijd de toast diagonaal doormidden.

3

Verdeel de zalmplakjes, forelfilet en Hollandse garnalen over de borden. Serveer met de remouladesaus en toast.