Mango op zuur

indiaas
bijgerecht
4 personen
4
17
Advertentie
Ingrediënten
- 3 teentjes knoflook (geperst)
- 1 el verse gemberwortel (geraspt)
- 1 el gemalen komijn (djinten)
- 1 el gemalen koriander (ketoembar)
- 1 el grove mosterd
- 1 tl kurkuma
- 200 ml olie
- 2 mango's (onrijp, in grove stukken)
- 1 rode peper (in reepjes)
- 100 ml appelciderazijn
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
In kom knoflook, gember, komijn, koriander, mosterd en kurkuma mengen. In roestvrijstalen pan olie verwarmen. Kruidenmengsel al omscheppend 2 min. fruiten. Mango, rode peper en azijn erdoor scheppen. Mangomengsel 20 min. met deksel op pan zachtjes verwarmen. Mangomengsel overdoen in schaal, op smaak brengen met zout en laten afkoelen. Lekker bij curry's.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 150 kcal
- eiwit 1 g
- koolhydraten 19 g
- vet 8 g
Ook te zien in
Kookboek: India