Kook de bloemkool in kokend water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Giet af. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 12 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Voeg de laatste 2 min. de zuivelspread toe. Verhit in een andere koekenpan 4 el olie en bak de schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Voeg de ham toe en bak deze in 3 min. uit. Verwarm ondertussen de reuzenbonen in het vocht uit het blikje 3 min. Giet af. Verdeel de schnitzels, de bloemkool, de aardappelschijfjes en de reuzenbonen over 4 borden en leg er een plakje ham op.
- algemeenU kunt de overige 2 schnitzels op de dag van aankoop invriezen.
- algemeenRecepten winnaar De Tas week 18: Simone Bettonvil.
Gerelateerde recepten
Wienerschnitzels met bloemkool en rauwe ham

hoofdgerecht
4 personen
635 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de bloemkool in kokend water met zout in ca. 8 min. beetgaar. Giet af. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de aardappelschijfjes in 12 min. goudbruin en gaar, schep regelmatig om. Voeg de laatste 2 min. de zuivelspread toe. Verhit in een andere koekenpan 4 el olie en bak de schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking goudbruin. Voeg de ham toe en bak deze in 3 min. uit. Verwarm ondertussen de reuzenbonen in het vocht uit het blikje 3 min. Giet af. Verdeel de schnitzels, de bloemkool, de aardappelschijfjes en de reuzenbonen over 4 borden en leg er een plakje ham op.
algemeen:U kunt de overige 2 schnitzels op de dag van aankoop invriezen.
algemeen:Recepten winnaar De Tas week 18: Simone Bettonvil.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 bloemkool
6 el olijfolie
1 pak aardappelschijfjes
3 el zuivelspread bieslook
4 wienerschnitzels
100 g Coburgerham
1 blikje Spaanse reuzenbonen