- Week de houten satéspiesen 30 min. in water. Steek de barbecue aan. 
- Halveer de braadworsten. Snijd de rode ui in 8 parten, de chorizo in 8 stukken (per 4 personen) en de courgette in halve plakken. Rijg om en om aan de spiesen. Bestrijk met de olie en gril in ca. 12 min. gaar op de barbecue, keer regelmatig. 
Worst-uispiesjes met courgette
Een spiesje of worstje van de bbq is altijd lekker. Dus maak er meteen een combi van, waarom niet?
- resttipSnijd de rest van de courgette in plakken en gril die of verwerk ze in een salade.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
- Worst-uispiesjes - Instructievideo - 00:42 min. 
Worst-uispiesjes met courgette
Een spiesje of worstje van de bbq is altijd lekker. Dus maak er meteen een combi van, waarom niet?

bijgerecht
4 personen
290 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
- Week de houten satéspiesen 30 min. in water. Steek de barbecue aan. 
- Halveer de braadworsten. Snijd de rode ui in 8 parten, de chorizo in 8 stukken (per 4 personen) en de courgette in halve plakken. Rijg om en om aan de spiesen. Bestrijk met de olie en gril in ca. 12 min. gaar op de barbecue, keer regelmatig. 
resttip:Snijd de rest van de courgette in plakken en gril die of verwerk ze in een salade.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 Catalaanse braadworsten
1 rode ui
100 g AH Excellent chorizo
½ courgette
1 el milde olijfolie
Dit heb je nodig
- satéprikker 20 cm 
- barbecue