Worst-uispiesjes met courgette

Een spiesje of worstje van de bbq is altijd lekker. Dus maak er meteen een combi van, waarom niet?

290 kcal

15 min. bereiden, 30 min. wachten

3.7/5

(40)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • satéprikker 20 cm

  • barbecue


2025 nr. 03 - Saladeparade

2020 nr. 04 - Een beetje groener

2010 nr. 06 - Hollandse zomer

BBQ magazine 2021 - BBQ magazine 2021

Aan de slag

  1. Week de houten satéspiesen 30 min. in water. Steek de barbecue aan.

  2. Halveer de braadworsten. Snijd de rode ui in 8 parten, de chorizo in 8 stukken (per 4 personen) en de courgette in halve plakken. Rijg om en om aan de spiesen. Bestrijk met de olie en gril in ca. 12 min. gaar op de barbecue, keer regelmatig.

  • resttipSnijd de rest van de courgette in plakken en gril die of verwerk ze in een salade.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?
  • Worst-uispiesjes

    Instructievideo - 00:42 min.

Wat vond je van dit recept?

Worst-uispiesjes met courgette

Een spiesje of worstje van de bbq is altijd lekker. Dus maak er meteen een combi van, waarom niet?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig