Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de saté in 12 min. bruin en gaar, keer regelmatig. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de sla met de rauwkost en de sladressing.
Verdeel de sla en de rijst over borden en leg de saté erbij. Serveer met de satésaus.
- variatietipMeng plakjes komkommer door de salade.
Gerelateerde recepten
Snelle saté met pittige sla

hoofdgerecht
4 personen
800 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Rooster de saté in 12 min. bruin en gaar, keer regelmatig. Verwarm de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de sla met de rauwkost en de sladressing.
Verdeel de sla en de rijst over borden en leg de saté erbij. Serveer met de satésaus.
variatietip:Meng plakjes komkommer door de salade.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g witte snelkookrijst
300 g kipsaté
500 g kant-en-klare satésaus
100 g krulslamelange
150 g rauwkost pittig
75 ml yoghurt saladedressing
Dit heb je nodig
grill of barbecue