Tagliatelle met viscarbonara
Het klassieke romige pastagerecht krijgt een twist door de garnalen en pangasiusfilet.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 300 g tagliatelle
- 65 g mix voor pasta carbonara
- 500 ml halfvolle melk
- 400 g pangasiusfilets
- 2 el traditionele olijfolie
- 400 g verse Italiaanse roerbakgroente
- 100 g verse jumbogarnalen
Advertentie
Bereiden
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bereid in een kleine braadpan de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de pangasiusfilet in stukjes en schep deze erbij. Stoof, onder regelmatig roeren, gaar in ca. 5 min.
- Verhit de olie in een wok en roerbak de Italiaanse roerbakmix beetgaar in ca. 5 min. Breng op smaak met peper en zout.
- Schep de jumbogarnalen bij de pangasiusfilet en warm het geheel nog 1 min. al omscheppend door. Giet de tagliatelle af en schep de vissaus erdoor. Verdeel de tagliatelle met viscarbonara over de borden. Schep de geroerbakte groente erbij.
variatietip:
Eten er geen kinderen mee? Vervang bij de mix voor pasta carbonara een deel van de melk door witte wijn.

Roerbakken / wokken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 605 kcal
- eiwit 39 g
- koolhydraten 65 g
-
vet 20 g
waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in
Tagliatelle met viscarbonara
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Tagliatelle met viscarbonara
- 300 g tagliatelle
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 65 g mix voor pasta carbonara
- 500 ml halfvolle melk
Bereid in een kleine braadpan de mix voor pasta carbonara met de melk volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- 400 g pangasiusfilets
Snijd de pangasiusfilet in stukjes en schep deze erbij. Stoof, onder regelmatig roeren, gaar in ca. 5 min.
- 2 el traditionele olijfolie
- 400 g verse Italiaanse roerbakgroente
- 100 g verse jumbogarnalen
Schep de jumbogarnalen bij de pangasiusfilet en warm het geheel nog 1 min. al omscheppend door.
Giet de tagliatelle af en schep de vissaus erdoor. Verdeel de tagliatelle met viscarbonara over borden. Schep de geroerbakte groente erbij.
variatietip:
Eten er geen kinderen mee? Vervang bij de mix voor pasta carbonara een deel van de melk door witte wijn.