Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet en nectarine

Typisch een gerecht dat je op een mooie zomeravond op tafel zet. In een kwartiertje, ook dat nog.

645 kcal

15 min. bereiden

3.5/5

(1077)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 250 gram fusilli

    fusilli

  • 3 bosuien

    bosuien

  • 3 nectarines

    nectarines

  • 100 gram verfijnde cashewnoten gezouten

    verfijnde cashewnoten gezouten

  • 1 citroen

    citroen

  • 170 gram Griekse yoghurt

    Griekse yoghurt

  • 4 eetlepel mayonaise

    mayonaise

  • 250 gram gerookte kipfiletreepjes

    gerookte kipfiletreepjes

  • 150 gram peen julienne

    peen julienne

  • 300 gram gesneden witte kool

    gesneden witte kool

2017 week 31-32 - 2017 week 31-32

2001 week 28-29 - 2001 week 28-29

Aan de slag

  1. Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en spoel onder koud stromend water.

  2. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Snijd de nectarines overlangs doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting voorzichtig van elkaar los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Hak de cashewnoten grof.

  3. Halveer de citroen en pers de helft uit. Klop de yoghurt, mayonaise en 1 el citroensap tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pasta om met de nectarines, cashewnoten, kipfilet, peen julienne, witte kool en de dressing. Garneer met de bosui.

Wat vond je van dit recept?

Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet en nectarine

Typisch een gerecht dat je op een mooie zomeravond op tafel zet. In een kwartiertje, ook dat nog.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig