Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet en nectarine
Typisch een gerecht dat je op een mooie zomeravond op tafel zet. In een kwartiertje, ook dat nog.
645 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
250 gram fusilli
fusilli
3 bosuien
bosuien
3 nectarines
nectarines
100 gram verfijnde cashewnoten gezouten
verfijnde cashewnoten gezouten
1 citroen
citroen
170 gram Griekse yoghurt
Griekse yoghurt
4 eetlepel mayonaise
mayonaise
250 gram gerookte kipfiletreepjes
gerookte kipfiletreepjes
150 gram peen julienne
peen julienne
300 gram gesneden witte kool
gesneden witte kool
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2017 week 31-32 - 2017 week 31-32
2001 week 28-29 - 2001 week 28-29
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Snijd de nectarines overlangs doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting voorzichtig van elkaar los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Hak de cashewnoten grof.
Halveer de citroen en pers de helft uit. Klop de yoghurt, mayonaise en 1 el citroensap tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pasta om met de nectarines, cashewnoten, kipfilet, peen julienne, witte kool en de dressing. Garneer met de bosui.
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet en nectarine
Typisch een gerecht dat je op een mooie zomeravond op tafel zet. In een kwartiertje, ook dat nog.

hoofdgerecht
4 personen
645 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar, giet af en spoel onder koud stromend water.
Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes. Snijd de nectarines overlangs doormidden. Draai de helften in tegengestelde richting voorzichtig van elkaar los en verwijder de pit. Snijd het vruchtvlees in partjes. Hak de cashewnoten grof.
Halveer de citroen en pers de helft uit. Klop de yoghurt, mayonaise en 1 el citroensap tot een dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de pasta om met de nectarines, cashewnoten, kipfilet, peen julienne, witte kool en de dressing. Garneer met de bosui.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g fusilli
3 bosuien
3 nectarines
100 g verfijnde cashewnoten gezouten
1 citroen
170 g Griekse yoghurt
4 el mayonaise
250 g gerookte kipfiletreepjes
150 g peen julienne
300 g gesneden witte kool




