Stokje gehaktbal
Stokje gehaktbal
bewaar
bewaar

Stokje gehaktbal

30 min. bereiden
22waarderingen

    Aan de slag

    1

    Week het sneetje witbrood in de melk. Voeg het gehakt, de Provençaalse kruiden, peper en zout toe. Kneed het gehakt en draai er 16 balletjes van. Verhit de olie en bak de balletjes i.v.m. voedselveiligheid ca. 10 min. voor. Fruit de ui 2 min. in het bakvet. Deze krijgt daardoor meer smaak op de barbecue. Rijg aan elk satéstokje om en om 2 balletjes, 1 partje ui en 2 stukjes paprika. Gril de stokjes ca. 4 min. op de barbecue. Keer tussentijds.

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Heb jij dit recept klaargemaakt?

    We zijn benieuwd wat je er van vindt!

    Stokje gehaktbal

    Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

    Dit heb je nodig