Gegrilde karbonade met frisse salade

400 kcal

20 min. bereiden

3.7/5

(15)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • grillpan


2010 week 26-27 - 2010 week 26-27

Aan de slag

  1. Meng de tomaten, de augurken en de ui in een schaal. Voeg de sladressing toe en peper en zout naar smaak.

  2. Prik de aardappelen met een vork rondom in en pof ze 8 min. op vol vermogen in de magnetron. Haal ze eruit en laat ze gewikkeld in een schone keukendoek 5 min. nagaren.

  3. Bestrijk ondertussen de karbonades met de olie en bestrooi ze met peper en zout. Verhit een grillpan en gril de karbonades in 5 min. per kant goudbruin en gaar. Leg ze op 4 borden en schep er de salade bij. Serveer met de gepofte aardappelen.

  • Vlees grillen

    Instructievideo - 00:39 min.

Wat vond je van dit recept?

Gegrilde karbonade met frisse salade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig