Zomerstoof met vegaworstjes
465 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 duopak
300 g
3 el
4 kleine
2
1 schaal
1 pak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2010 week 28-29 - 2010 week 28-29
Kook de krieltjes in water met wat zout 12 min., giet af en vang 100 ml kookwater op. Kook de sperziebonen 5 min.
Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en bijna gaar. Voeg de uien, de paprika's en de worstjes toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen, de pastasaus en het aardappelkookwater toe en breng aan de kook. Laat 3 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer het gerecht in 4 diepe borden.
- algemeenGeef er knapperig gebakken stokbrood bij.
Zomerstoof met vegaworstjes

hoofdgerecht
4 personen
465 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de krieltjes in water met wat zout 12 min., giet af en vang 100 ml kookwater op. Kook de sperziebonen 5 min.
Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en bijna gaar. Voeg de uien, de paprika's en de worstjes toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen, de pastasaus en het aardappelkookwater toe en breng aan de kook. Laat 3 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer het gerecht in 4 diepe borden.
algemeen:Geef er knapperig gebakken stokbrood bij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 duopak krieltjes
300 g sperziebonen
3 el olijfolie
4 kleine uien
2 rode paprika's
1 schaal chipolataworstjes
1 pak sugo pastasaus




