Zomerstoof met vegaworstjes

465 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(59)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 28-29 - 2010 week 28-29

Aan de slag

  1. Kook de krieltjes in water met wat zout 12 min., giet af en vang 100 ml kookwater op. Kook de sperziebonen 5 min.

  2. Verhit de olie in een wok of braadpan en bak de krieltjes in 10 min. goudbruin en bijna gaar. Voeg de uien, de paprika's en de worstjes toe en roerbak 5 min. Voeg de sperziebonen, de pastasaus en het aardappelkookwater toe en breng aan de kook. Laat 3 min. op laag vuur koken. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Serveer het gerecht in 4 diepe borden.

  • algemeenGeef er knapperig gebakken stokbrood bij.

Wat vond je van dit recept?

Zomerstoof met vegaworstjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig