Aubergine-tomatenfarfalle

670 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(141)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 nr. 08 - Voordelig Italiaans

Aan de slag

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Verhit een grote koekenpan en bak de spekblokjes ca. 5 min. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes (brunoise). Neem de spekblokjes uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier. Voeg de olie toe aan het spekvet en bak de uien 3 min. Voeg de aubergine en de Italiaanse kruiden toe en bak op hoog vuur 2 min. Zet het vuur laag en laat de aubergine met de deksel op de pan 5 min. garen.

  3. Voeg de tomaten en de spekblokjes toe aan de aubergine en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Voeg de pasta en de mozzarella toe aan de aubergine en de tomaten en warm nog 1 min. door. Verdeel over 4 borden en serveer direct.

  • Brunoise snijden

    Instructievideo - 00:38 min.

Wat vond je van dit recept?

Aubergine-tomatenfarfalle

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig