bewaar
Kikkererwten- en kappertjespasta
Kikkererwten- en kappertjespasta
bewaar

Kikkererwten- en kappertjespasta

20 min. bereiden
42waarderingen

Ingrediënten

6 personen

400 g

volkorenpenne

520 g

runderbraadworsten

3 el

traditionele olijfolie

2 tenen

knoflook

2 blikken

ansjovisfilets in olie in blik

3

rode uien

400 g

kikkererwten in blik

100 g

kappertjes

240 g

zwarte olijven zonder pit

Aan de slag

1

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2

Snijd de braadworsten in kleine stukjes. Verhit de olie in een koekenpan en bak het vlees op hoog vuur in ca. 5 min. gaar. Voeg de knoflook, de ansjovis en de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de kikkererwten, de kappertjes en de olijven toe en verwarm nog 3 min.

3

Voeg het vlees-groentemengsel toe aan de pasta. Breng op smaak met peper en zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kikkererwten- en kappertjespasta

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig