Romige spaghetti met worst en broccoli
640 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
700 g
1 pot
1 blik
1 bekertje
2 tl
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2010 week 32-33 - 2010 week 32-33
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar.
Verwarm ondertussen de pastasaus samen met de hotdogs op laag vuur 4-5 min, roer regelmatig. Laat de saus niet koken. Voeg de crème fraîche toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.
Meng de saus door de spaghetti en verdeel over 4 borden. Schep er de broccoli bij.
Romige spaghetti met worst en broccoli

hoofdgerecht
4 personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de broccoli in weinig water met wat zout in 4-5 min. beetgaar.
Verwarm ondertussen de pastasaus samen met de hotdogs op laag vuur 4-5 min, roer regelmatig. Laat de saus niet koken. Voeg de crème fraîche toe en verwarm nog 1 min. Breng op smaak met de oregano, peper en zout.
Meng de saus door de spaghetti en verdeel over 4 borden. Schep er de broccoli bij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g spaghetti
700 g broccoli
1 pot sugo basilico
1 blik hotdogs
1 bekertje crème fraîche
2 tl oregano




