Vegetarische schnitzel met gebakken rijst

585 kcal

20 min. bereiden

3.5/5

(80)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 32-33 - 2010 week 32-33

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de rode peper uit de nasi-bamigroenten, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in reepjes.

  2. Verhit 2 el olie in een wok en fruit de uien en de rode peper 1 min. Schep er de gemalen gember door. Voeg de groenten toe, behalve de taugé, en bak al omscheppend 4-5 min. Bak de rijst en de taugé 1 min. mee en breng op smaak met de ketjap, peper en zout.

  3. Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de schnitzels in 4 min. aan beide kanten goudbruin en krokant. Leg ze op 4 borden en serveer met de rijst.

Wat vond je van dit recept?

Vegetarische schnitzel met gebakken rijst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig