Vegetarische schnitzel met gebakken rijst
585 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
1 voordeelzak
4 el
2
2 tl
3 el
2 schaaltjes
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2010 week 32-33 - 2010 week 32-33
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de rode peper uit de nasi-bamigroenten, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in reepjes.
Verhit 2 el olie in een wok en fruit de uien en de rode peper 1 min. Schep er de gemalen gember door. Voeg de groenten toe, behalve de taugé, en bak al omscheppend 4-5 min. Bak de rijst en de taugé 1 min. mee en breng op smaak met de ketjap, peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de schnitzels in 4 min. aan beide kanten goudbruin en krokant. Leg ze op 4 borden en serveer met de rijst.
Vegetarische schnitzel met gebakken rijst

hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de rode peper uit de nasi-bamigroenten, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in reepjes.
Verhit 2 el olie in een wok en fruit de uien en de rode peper 1 min. Schep er de gemalen gember door. Voeg de groenten toe, behalve de taugé, en bak al omscheppend 4-5 min. Bak de rijst en de taugé 1 min. mee en breng op smaak met de ketjap, peper en zout.
Verhit de rest van de olie in een koekenpan. Bak de schnitzels in 4 min. aan beide kanten goudbruin en krokant. Leg ze op 4 borden en serveer met de rijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g zilvervliesrijst
1 voordeelzak nasi-bamigroente
4 el wokolie
2 uien
2 tl gember
3 el ketjap
2 schaaltjes vegetarische schnitzel




