Frituurvet verwarmen tot 180 ºC. 75 g roomboter mengen met pesto. Boter met behulp van aluminiumfolie tot een rolletje vormen. In aluminiumfolie verpakken en in koelkast leggen. Broccoli in roosjes verdelen, wassen en in weinig water in ca. 6 minuten beetgaar koken. In frituurpan aardappelkroketjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In 2 koekenpannen rest van boter verhitten. Ribeye in 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Bestrooien met zout en peper. Pestoboter in 4 plakjes snijden. Ribeye opdienen met pestoboter, aardappelkroketjes en broccoli.
Gerelateerde recepten
Ribeye met pestoboter

hoofdgerecht
4 personen
805 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Frituurvet verwarmen tot 180 ºC. 75 g roomboter mengen met pesto. Boter met behulp van aluminiumfolie tot een rolletje vormen. In aluminiumfolie verpakken en in koelkast leggen. Broccoli in roosjes verdelen, wassen en in weinig water in ca. 6 minuten beetgaar koken. In frituurpan aardappelkroketjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. In 2 koekenpannen rest van boter verhitten. Ribeye in 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Bestrooien met zout en peper. Pestoboter in 4 plakjes snijden. Ribeye opdienen met pestoboter, aardappelkroketjes en broccoli.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 g zachte roomboter
3 eetlepels groene pesto
800 g broccoli
1 zak aardappelkroketjes
4 schaaltjes ribeye
0 zout en peper
0 frituurvet
Dit heb je nodig
aluminiumfolie