Vlindermacaroni met ham en kaas

570 kcal

25 min. bereiden

3.3/5

(59)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram vlindermacaroni

    vlindermacaroni

  • 1 komkommer

    komkommer

  • 3 eetlepels slasaus

    slasaus

  • 1 grote ui

    ui

  • 2 eetlepels olijfolie

    olijfolie

  • 0.5 tube tomatenpuree

    tomatenpuree

  • 1 bakje hamblokjes

    hamblokjes

  • 1 zakje gemalen belegen kaas

    gemalen belegen kaas

2001 week 42-43 - 2001 week 42-43

Aan de slag

  1. In pan macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Komkommerblokjes in schaal mengen met slasaus. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten bakken. Tomatenpuree toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Ham toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en mengen met tomaatmengsel. Kaas erover strooien. Serveren met komkommersalade.

Wat vond je van dit recept?

Vlindermacaroni met ham en kaas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig