Vlindermacaroni met ham en kaas
Vlindermacaroni met ham en kaas

Vlindermacaroni met ham en kaas

25 min. bereiden
56waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

vlindermacaroni

1

komkommer

3 eetlepels

slasaus

1 grote

ui

2 eetlepels

olijfolie

½ tube

tomatenpuree

1 bakje

hamblokjes

1 zakje

gemalen belegen kaas

Aan de slag

In pan macaroni koken volgens gebruiksaanwijzing. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Komkommerblokjes in schaal mengen met slasaus. Ui pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui ca. 3 minuten bakken. Tomatenpuree toevoegen en ca. 2 minuten zachtjes meebakken. Ham toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Macaroni afgieten en mengen met tomaatmengsel. Kaas erover strooien. Serveren met komkommersalade.