Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis in kleine stukjes snijden. Paksoi in lengte doormidden snijden, harde stukken van stronk verwijderen. Rest in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken. Ansjovis, garnalen en ketjap toevoegen en goed meeverwarmen. Serveren met mihoen.
Gerelateerde recepten
Roergebakken paksoi met garnalen

hoofdgerecht
4 personen
410 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis in kleine stukjes snijden. Paksoi in lengte doormidden snijden, harde stukken van stronk verwijderen. Rest in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken. Ansjovis, garnalen en ketjap toevoegen en goed meeverwarmen. Serveren met mihoen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak mihoen
1 blikje ansjovisfilets
2 struiken paksoi
2 uien
2 teentjes knoflook
3 eetlepels zonnebloemolie
2 bakjes roze garnalen
2 eetlepels ketjap manis
Dit heb je nodig
wok