Roergebakken paksoi met garnalen

410 kcal

20 min. bereiden

2.7/5

(81)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 pak mihoen

    mihoen

  • 1 blikje ansjovisfilets

    ansjovisfilets

  • 2 struiken paksoi

    paksoi

  • 2 uien

    uien

  • 2 teentjes knoflook

    knoflook

  • 3 eetlepels zonnebloemolie

    zonnebloemolie

  • 2 bakjes roze garnalen

    roze garnalen

  • 2 eetlepels ketjap manis

    ketjap manis

Dit heb je nodig

  • wok


2001 week 38-39 - 2001 week 38-39

Aan de slag

  1. Mihoen bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Ansjovis in kleine stukjes snijden. Paksoi in lengte doormidden snijden, harde stukken van stronk verwijderen. Rest in dunne reepjes snijden, wassen en droogslaan. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Knoflook pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Ui en knoflook ca. 2 minuten roerbakken. Paksoi toevoegen en nog ca. 3 minuten roerbakken. Ansjovis, garnalen en ketjap toevoegen en goed meeverwarmen. Serveren met mihoen.

Wat vond je van dit recept?

Roergebakken paksoi met garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig