bewaar
Kabeljauw-kerriesaus met banaan
Kabeljauw-kerriesaus met banaan
bewaar

Kabeljauw-kerriesaus met banaan

25 min. bereiden
40waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 pak

witte rijstbuiltjes

1

rode paprika

2 schaaltjes

kabeljauwfilet

6 eetlepels

zonnebloemolie

1 zak

gesneden prei

4

bananen

1 pakje

kerriesaus culinair

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Intussen paprika wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. Kabeljauwfilet in blokjes snijden. In wok 3 eetlepels olie verhitten. Paprika en prei ca. 2 minuten roerbakken. Kabeljauw toevoegen en ca. 3 minuten meebakken. Intussen bananen pellen, halveren en in lengte doormidden snijden. In koekenpan rest van olie verhitten en bananen ca. 2 minuten bakken. Kerriesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vis-groentemengsel en kerriesaus mengen en even doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Rijst over vier borden verdelen. Vis met saus er overheen schenken en garneren met gebakken banaan.

Kabeljauw-kerriesaus met banaan

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig