Kabeljauw met pasta en dillesaus
Kabeljauw met pasta en dillesaus

Kabeljauw met pasta en dillesaus

Met dit lekkere gerecht krijgen je tafelgenoten in één klap hun portie vis én goede groente binnen.

25 min. bereiden
55waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

verse tagliatelle

600 g

broccoli

500 g

verse kabeljauwhaas

2 el

tarwebloem

25 g

ongezouten roomboter

300 g

vissaus dille

Met dit lekkere gerecht krijgen je tafelgenoten in één klap hun portie vis én goede groente binnen.

Aan de slag

1

Bereid de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Maak de broccoli schoon, was de broccoli en verdeel in roosjes. Snijd de stelen in plakjes. Kook de broccoli in weinig water in ca. 5 min. beetgaar.

2

Snijd de kabeljauwhaasjes elk in 2 stukken, bestrooi met peper en zout. Wentel de kabeljauw door de bloem. Verhit de boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak de kabeljauw in ca. 4 min. aan beide zijden bruin.

3

Verwarm de dillesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vermeng de tagliatelle met de dillesaus en verdeel over de borden. Leg de kabeljauw erop. Serveer met broccoli.