Pasta met verse zalm
Koken met de magnetron, makkelijk en snel.
925 kcal
15 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
400 g
600 g
100 g
2 el
65 g
480 g
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 16-17 - 2001 week 16-17
Kook de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
Kook de broccoli in ca. 8 min. beetgaar. Laat de boter in de magnetron afgedekt in ca. 2 min. op vol vermogen (700 Watt) smelten. Voeg het citroensap en de pijnboompitten toe en verhit het geheel afgedekt 1 min. op vol vermogen. Bestrooi de zalm met peper en zout. Voeg de zalm toe aan de boter en laat het geheel afgedekt in ca. 6 min. op vol vermogen gaar worden.
Verdeel de pasta over de borden. Leg de zalmmoten erop en giet de saus erover. Serveer met broccoli.
Broccoli
Instructievideo - 03:55 min.
Pasta met verse zalm
Koken met de magnetron, makkelijk en snel.

hoofdgerecht
4 personen
925 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
Kook de broccoli in ca. 8 min. beetgaar. Laat de boter in de magnetron afgedekt in ca. 2 min. op vol vermogen (700 Watt) smelten. Voeg het citroensap en de pijnboompitten toe en verhit het geheel afgedekt 1 min. op vol vermogen. Bestrooi de zalm met peper en zout. Voeg de zalm toe aan de boter en laat het geheel afgedekt in ca. 6 min. op vol vermogen gaar worden.
Verdeel de pasta over de borden. Leg de zalmmoten erop en giet de saus erover. Serveer met broccoli.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 g tagliatelle
600 g broccoli
100 g ongezouten roomboter
2 el citroensap
65 g pijnboompitten
480 g verse zalmfilets




