Pasta met verse zalm

Koken met de magnetron, makkelijk en snel.

925 kcal

15 min. bereiden

2.4/5

(74)

Ingrediënten

Aantal personen

2001 week 16-17 - 2001 week 16-17

Aan de slag

  1. Kook de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes.

  2. Kook de broccoli in ca. 8 min. beetgaar. Laat de boter in de magnetron afgedekt in ca. 2 min. op vol vermogen (700 Watt) smelten. Voeg het citroensap en de pijnboompitten toe en verhit het geheel afgedekt 1 min. op vol vermogen. Bestrooi de zalm met peper en zout. Voeg de zalm toe aan de boter en laat het geheel afgedekt in ca. 6 min. op vol vermogen gaar worden.

  3. Verdeel de pasta over de borden. Leg de zalmmoten erop en giet de saus erover. Serveer met broccoli.

  • Broccoli

    Instructievideo - 03:55 min.

Wat vond je van dit recept?

Pasta met verse zalm

Koken met de magnetron, makkelijk en snel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig