bewaar
Pasta met verse zalm
Pasta met verse zalm
bewaar

Pasta met verse zalm

Koken met de magnetron, makkelijk en snel.

15 min. bereiden
64waarderingen

Ingrediënten

4 personen

400 g

tagliatelle

600 g

broccoli

100 g

ongezouten roomboter

2 el

citroensap

65 g

pijnboompitten

480 g

verse zalmfilet

Koken met de magnetron, makkelijk en snel.

Aan de slag

1

Kook de pasta koken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de broccoli in roosjes en snijd de stelen in stukjes.

2

Kook de broccoli in ca. 8 min. beetgaar. Laat de boter in de magnetron afgedekt in ca. 2 min. op vol vermogen (700 Watt) smelten. Voeg het citroensap en de pijnboompitten toe en verhit het geheel afgedekt 1 min. op vol vermogen. Bestrooi de zalm met peper en zout. Voeg de zalm toe aan de boter en laat het geheel afgedekt in ca. 6 min. op vol vermogen gaar worden.

3

Verdeel de pasta over de borden. Leg de zalmmoten erop en giet de saus erover. Serveer met broccoli.

Broccoli

Instructievideo - 03:55 min.