Auberginesalade met tomaatjes
Auberginesalade met tomaatjes

Auberginesalade met tomaatjes

30 min. bereiden
25waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

aubergines

2 tenen

knoflook

7 el

olijfolie met knoflookaroma & chilipeper

1 bakje

cherrytomaatjes

2 blikjes

ansjovisfilets

3 el

azijn

150 g

witte kaasblokjes

1

stokbrood

Aan de slag

Halveer de aubergines en snijd ze in blokjes. Verhit in een grote koekenpan 5 el olie en bak de knoflook en aubergine ca. 10 min. zachtjes. Halveer de tomaatjes en snijd de ansjovis in stukjes. Klop een dressing van de rest van de olie en azijn. Schep de aubergine, tomaten en vis door de dressing en laat afgedekt 10 min. staan. Strooi de kaasblokjes vlak voor serveren over de salade. Serveer met het stokbrood.