Krabsalade met tomaat
Krabsalade met tomaat

Krabsalade met tomaat

15 min. bereiden
66waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 grote

tomaten

1 blikje

extra fancy crab

2

bosuitjes

1 zakje

verse basilicum

4 eetlepels

olijfolie extra vierge met basilicum

versgemalen zwarte peper

½ zak

scrocchi met knoflook

Aan de slag

Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Kapjes aan kant van kroontje afsnijden en in blokjes snijden. Tomaten uithollen. Krab laten uitlekken. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Basilicum grof snijden en 8 kleine blaadjes achterhouden. Tomaatblokjes, krab, bosui, gesneden basilicum en 3 eetlepels olie vermengen. Op smaak brengen met peper. Tomaten hoog opvullen met krabsalade. Tomaten op vier borden plaatsen en borden garneren met druppeltjes olie en blaadjes basilicum. Serveren met scrocchi.