Ingrediënten
4 personen
400 g
penne rigate
1
rode ui
1 grote
aubergine
3 eetlepels
zonnebloemolie
1 zakje
bechamelsaus
500 ml
melk
150 g
brie
1 bakje
hamreepjes
Aan de slag
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Aubergine schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Ui en aubergine al omscheppend ca. 10 minuten bakken. Intussen béchamelsaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Brie in stukjes snijden. Saus, ham en brie door aubergine scheppen. Penne mengen met saus. Lekker met wortelsalade.
Pasta met ham en brie

hoofdgerecht
4 personen
755 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Penne koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Aubergine schoonmaken, wassen en in blokjes snijden. In braadpan olie verhitten. Ui en aubergine al omscheppend ca. 10 minuten bakken. Intussen béchamelsaus met melk bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Brie in stukjes snijden. Saus, ham en brie door aubergine scheppen. Penne mengen met saus. Lekker met wortelsalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)400 g penne rigate
1 rode ui
1 grote aubergine
3 eetlepels zonnebloemolie
1 zakje bechamelsaus
500 ml melk
150 g brie
1 bakje hamreepjes