Pasta carbonara met tuinbonen en ham

615 kcal

20 min. bereiden

2.9/5

(62)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 36-37 - 2010 week 36-37

Aan de slag

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Breng een laagje water aan de kook. Voeg de tuinbonen toe. Kook 3 min. en giet af.

  2. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de uien 5 min. Voeg de mix voor pasta carbonara en de melk toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de tuinbonen en de ham toe en kook 2-3 min. zachtjes door. Voeg op het laatst de cherrytomaten toe en breng op smaak met peper. Verdeel de penne over 4 diepe borden en schep de carbonarasaus erop.

Wat vond je van dit recept?

Pasta carbonara met tuinbonen en ham

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig