Kruidige haaskarbonades met andijvie
Kruidige haaskarbonades met andijvie

Kruidige haaskarbonades met andijvie

30 min. bereiden
13waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

fijngesneden andijvie

4 el

naturel slasaus

675 g

aardappelwafeltjes

4 el

ongezouten roomboter

4

haaskarbonades

30 g

pijnboompitten

75 g

roomkaas kruiden

Dit heb je nodig

  • frituurpan met plantaardige olie

Aan de slag

1

Frituurpan verhitten tot 180 °C. Andijvie in schaal met saus mengen.

2

Aardappelwafeltjes bereiden in frituurpan volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan boter verhitten en karbonades in ca. 8 minuten bruinbakken.

3

In droge koekenpan pijnboompitten ca. 2 minuten roosteren. Karbonades op vier borden leggen. Roomkaas erover verdelen.

4

Aardappelwafeltjes op smaak brengen met zout. Andijviesla bestrooien met pijnboompitten. Karbonades serveren met aardappelwafeltjes en andijviesla.