bewaar
Pasteitjes met eierragout
Pasteitjes met eierragout
bewaar

Pasteitjes met eierragout

30 min. bereiden
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

6

middelgrote eieren

1

ui

1 el

ongezouten roomboter

900 g

diepvries tuinerwtjes met worteltjes

8

pasteibakjes

1 zakje

kerriesaus

½ zakje

verse peterselie

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 175 °C of gasovenstand 3. Laat de eieren 8 minuten koken. Snipper de ui en fruit met de boter in een koekenpan. Bereid de groente volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2

Snijd de dekseltjes van de pasteibakjes los en verwarm 10 minuten in de oven. Pel de eieren en snijd in stukjes.

3

Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de eieren en de ui toe en verwarm 1 min. mee. Snijd de peterselie fijn en meng door de ragout. Schep de ragout in de pasteibakjes en dek af met de dekseltjes. Serveer met de groente.

Pasteitjes met eierragout

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig