Ingrediënten
4 personen
700 g
koelverse aardappelschijfjes
1 blik
doperwten
1
kleine ui
250 g
cherrytomaten
2 el
dijonmosterd
2 el
milde yoghurt
250 g
Hollandse garnalen
1
vers stokbrood
Aan de slag
Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 minuten gaar in de magnetron (700 Watt). Laat afkoelen. Lek de doperwten uit. Snipper de ui. Was en halveer de cherrytomaten.
Roer in een schaal een dressing van de mosterd en de yoghurt. Voeg de aardappelschijfjes, ui , doperwten, tomaatjes en garnalen toe en meng goed. Zet de salade ca. 10 minuten in de koelkast.
Snijd het stokbrood in plakjes en serveer de salade met het stokbrood.
Aardappelsalade met garnalen

hoofdgerecht
null personen
540 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 minuten gaar in de magnetron (700 Watt). Laat afkoelen. Lek de doperwten uit. Snipper de ui. Was en halveer de cherrytomaten.
Roer in een schaal een dressing van de mosterd en de yoghurt. Voeg de aardappelschijfjes, ui , doperwten, tomaatjes en garnalen toe en meng goed. Zet de salade ca. 10 minuten in de koelkast.
Snijd het stokbrood in plakjes en serveer de salade met het stokbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)700 g koelverse aardappelschijfjes
1 blik doperwten
1 kleine ui
250 g cherrytomaten
2 el dijonmosterd
2 el milde yoghurt
250 g Hollandse garnalen
1 vers stokbrood