Aardappelsalade met garnalen
Aardappelsalade met garnalen

Aardappelsalade met garnalen

30 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

700 g

koelverse aardappelschijfjes

1 blik

doperwten

1

kleine ui

250 g

cherrytomaten

2 el

dijonmosterd

2 el

milde yoghurt

250 g

Hollandse garnalen

1

vers stokbrood

Aan de slag

1

Kook de aardappelschijfjes in ca. 6 minuten gaar in de magnetron (700 Watt). Laat afkoelen. Lek de doperwten uit. Snipper de ui. Was en halveer de cherrytomaten.

2

Roer in een schaal een dressing van de mosterd en de yoghurt. Voeg de aardappelschijfjes, ui , doperwten, tomaatjes en garnalen toe en meng goed. Zet de salade ca. 10 minuten in de koelkast.

3

Snijd het stokbrood in plakjes en serveer de salade met het stokbrood.