Rode curry-tomatensoep met garnalen

Snelle, slanke soep met garnalen. De smaak komt - simpel! - van de currypasta.

515 kcal

15 min. bereiden

licht pittig

3.1/5

(129)

Ingrediënten

Aantal personen

2004 week 24-25 - 2004 week 24-25

Aan de slag

  1. Breng in een grote soeppan de tomaten, kokosmelk, het water, de currypasta, vissaus en bouillontabletten aan de kook. Roer regelmatig en laat 3 min. zachtjes koken.

  2. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Roer de garnalen door de soep en verwarm nog 1 min. Garneer de soep met de bosui. Serveer met het stokbrood.

Wat vond je van dit recept?

Rode curry-tomatensoep met garnalen

Snelle, slanke soep met garnalen. De smaak komt - simpel! - van de currypasta.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig