Paella met kip en garnalen

480 kcal

25 min. bereiden

2.8/5

(233)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 325 gram gele rijst

    gele rijst

  • 1 ui

    ui

  • 250 gram kipfilet

    kipfilet

  • 2 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 400 gram wokgroente

    wokgroente

  • 250 gram gezeefde tomaten in pak

    gezeefde tomaten in pak

  • 225 gram diepvries tuinerwten

    diepvries tuinerwten

  • 1 teen knoflook

    knoflook

  • 125 gram Hollandse garnalen

    Hollandse garnalen

Dit heb je nodig

  • wok


2009 week 14-15 - 2009 week 14-15

Aan de slag

  1. Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat de rijst uitlekken. Snipper de ui. Snijd de kipfilet in blokjes.

  2. Verhit de olijfolie in de wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Schep de kipfilet erbij en roerbak 5 min. op hoog vuur. Pers de knoflook erboven. Schep de wokgroente erbij en roerbak weer 5 min. Voeg de passata met de doperwten toe en breng het aan de kook. Schep de rijst en de garnalen erbij en warm het al omscheppend nog even door.

Wat vond je van dit recept?

Paella met kip en garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig