Paella met kip en garnalen
480 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
325 gram gele rijst
gele rijst
1 ui
ui
250 gram kipfilet
kipfilet
2 eetlepel traditionele olijfolie
traditionele olijfolie
400 gram wokgroente
wokgroente
250 gram gezeefde tomaten in pak
gezeefde tomaten in pak
225 gram diepvries tuinerwten
diepvries tuinerwten
1 teen knoflook
knoflook
125 gram Hollandse garnalen
Hollandse garnalen
Dit heb je nodig
wok
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 week 14-15 - 2009 week 14-15
Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat de rijst uitlekken. Snipper de ui. Snijd de kipfilet in blokjes.
Verhit de olijfolie in de wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Schep de kipfilet erbij en roerbak 5 min. op hoog vuur. Pers de knoflook erboven. Schep de wokgroente erbij en roerbak weer 5 min. Voeg de passata met de doperwten toe en breng het aan de kook. Schep de rijst en de garnalen erbij en warm het al omscheppend nog even door.
Paella met kip en garnalen

hoofdgerecht
4 personen
480 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de gele rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Laat de rijst uitlekken. Snipper de ui. Snijd de kipfilet in blokjes.
Verhit de olijfolie in de wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Schep de kipfilet erbij en roerbak 5 min. op hoog vuur. Pers de knoflook erboven. Schep de wokgroente erbij en roerbak weer 5 min. Voeg de passata met de doperwten toe en breng het aan de kook. Schep de rijst en de garnalen erbij en warm het al omscheppend nog even door.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
325 g gele rijst
1 ui
250 g kipfilet
2 el traditionele olijfolie
400 g wokgroente
250 g gezeefde tomaten in pak
225 g diepvries tuinerwten
1 teen knoflook
125 g Hollandse garnalen
Dit heb je nodig
wok




