Wokgarnalen met Italiaanse groenten

Oosters en Italiaans gaan heel goed samen in dit wokgerecht.

580 kcal

15 min. bereiden

3.2/5

(146)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 325 gram gele rijst

    gele rijst

  • 3 eetlepel traditionele olijfolie

    traditionele olijfolie

  • 200 gram verse wokgarnalen met knoflook

    verse wokgarnalen met knoflook

  • 250 gram diepvries tuinerwten

    diepvries tuinerwten

  • 400 gram Italiaanse roerbakmix

    Italiaanse roerbakmix

  • 390 gram pikante pastasaus in pak

    pikante pastasaus in pak

  • 150 gram surimisticks

    surimisticks

Dit heb je nodig

  • wok


2008 week 50-51 - 2008 week 50-51

Aan de slag

  1. Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen 1/3 van de olie in een wok en roerbak de garnalen voor 1 min. Neem de garnalen uit de pan en voeg de rest van de olie, de tuinerwten en Italiaanse roerbakgroenten toe. Roerbak het geheel voor ca. 4 min. Schep de pastasaus en de surimi door het groentemengsel en verwarm kort. Schep als laatste de garnalen erdoor. Serveer de saus met de gele rijst.

Wat vond je van dit recept?

Wokgarnalen met Italiaanse groenten

Oosters en Italiaans gaan heel goed samen in dit wokgerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig