bewaar
Broodje tartaar met paprikasalade
Broodje tartaar met paprikasalade
bewaar

Broodje tartaar met paprikasalade

30 min. bereiden
9waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

bruine pistolets

1

paprikamix

2

rode uien

4 el

koelverse Italiaanse pestodressing

10 g

rundvleeskruiden

3 el

ongezouten roomboter

125 g

mozzarella

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5. Bak de pistolets af. Maak de paprika's schoon en snijd in reepjes. Pel de uien en snijd in ringen. Meng de paprika's met ringen van 1 ui en dressing. Vervorm de tartaartjes tot langwerpige burgers en kruid met vleeskruiden. Verhit in een koekenpan boter. Bak tartaartjes in ca. 3 min. bruin, keer halverwege. Bak de uiringen de laatste minuut mee.

2

Snijd de broodjes doormidden. Leg op elke onderzijde 1 tartaartje. Verdeel de uiringen erover. Verdeel de mozzarella in plakjes over de uiringen. Dek af met bovenkant broodjes. Burgers ca. 4 min. in oven, tot kaas gesmolten is. Serveer samen met paprikasalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Broodje tartaar met paprikasalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig