Ingrediënten
4 personen
4
bruine pistolets
1
paprikamix
2
rode uien
4 el
koelverse Italiaanse pestodressing
10 g
rundvleeskruiden
3 el
ongezouten roomboter
125 g
mozzarella
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5. Bak de pistolets af. Maak de paprika's schoon en snijd in reepjes. Pel de uien en snijd in ringen. Meng de paprika's met ringen van 1 ui en dressing. Vervorm de tartaartjes tot langwerpige burgers en kruid met vleeskruiden. Verhit in een koekenpan boter. Bak tartaartjes in ca. 3 min. bruin, keer halverwege. Bak de uiringen de laatste minuut mee.
Snijd de broodjes doormidden. Leg op elke onderzijde 1 tartaartje. Verdeel de uiringen erover. Verdeel de mozzarella in plakjes over de uiringen. Dek af met bovenkant broodjes. Burgers ca. 4 min. in oven, tot kaas gesmolten is. Serveer samen met paprikasalade.
Broodje tartaar met paprikasalade

hoofdgerecht
4 personen
525 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5. Bak de pistolets af. Maak de paprika's schoon en snijd in reepjes. Pel de uien en snijd in ringen. Meng de paprika's met ringen van 1 ui en dressing. Vervorm de tartaartjes tot langwerpige burgers en kruid met vleeskruiden. Verhit in een koekenpan boter. Bak tartaartjes in ca. 3 min. bruin, keer halverwege. Bak de uiringen de laatste minuut mee.
Snijd de broodjes doormidden. Leg op elke onderzijde 1 tartaartje. Verdeel de uiringen erover. Verdeel de mozzarella in plakjes over de uiringen. Dek af met bovenkant broodjes. Burgers ca. 4 min. in oven, tot kaas gesmolten is. Serveer samen met paprikasalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)4 bruine pistolets
1 paprikamix
2 rode uien
4 el koelverse Italiaanse pestodressing
10 g rundvleeskruiden
3 el ongezouten roomboter
125 g mozzarella