Voorjaarssalade met entrecote
Voorjaarssalade met entrecote

Voorjaarssalade met entrecote

20 min. bereiden
16waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4

entrecotes (à la minute)

1 zakje

rucola

1 zakje

veldsla

4

trostomaten

4 eetlepels

kruidendressing

50 g

boter of margarine

1 bakje

rode pesto

1 groot

stokbrood

Dit heb je nodig

  • keukenpapier

Aan de slag

Entrecotes uit verpakking halen en op stukje keukenpapier leggen. Rucola grof snijden. Veldsla en rucola over vier borden verdelen. Tomaten wassen, in blokjes snijden en over borden verdelen. Salade besprenkelen met dressing. In koekenpan boter verhitten en entrecotes in ca. 2 à 4 minuten per zijde medium bakken. Entrecotes uit pan nemen en op salade leggen. Op elke entrecote 1 eetlepel pesto scheppen. Stokbrood en rest van pesto erbij serveren.