bewaar
Bietenstamppot met visschnitzel
Bietenstamppot met visschnitzel
bewaar

Bietenstamppot met visschnitzel

30 min. bereiden
108waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1

goudreinet

1 schaaltje

gekookte rode bietjes

4 el

boter

1 pak

zeeschnitzels

2 eetlepels

kruidenazijn

1 pak

aardappelpuree voor stamppot met baconsmaak

1 el

Franse mosterd

Aan de slag

Uien pellen en snipperen. Appel schillen en in blokjes snijden. Bieten pellen en in blokjes snijden. In braadpan 2 el boter verhitten en uien ca. 4 minuten fruiten. In koekenpan rest van boter verhitten en zeeschnitzels bakken volgens gebruiksaanwijzing. Bieten, appel en azijn bij ui voegen en ca. 8 minuten goed meeverwarmen. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing en mengen met bietenmengsel. Op smaak brengen met mosterd. Stamppot serveren met schnitzels.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bietenstamppot met visschnitzel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig