Donder en hete bliksem
Donder en hete bliksem

Donder en hete bliksem

20 min. bereiden
43waarderingen

Ingrediënten

4 personen

4 el

bloemenhoning

2 tl

Franse mosterd

2 pakjes

dikke plakken schouderham

2

goudreinetten

1 pak

aardappelpuree voor stamppot

1 pot

appelcompote met stukjes appel

½ zakje

verse bieslook

Dit heb je nodig

  • aluminiumfolie

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Honing mengen met mosterd. Ham op aluminiumfolie leggen en dik besmeren met honingmengsel. Hampakketjes dichtvouwen. Pakketjes ca. 10 minuten in hete oven leggen. Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in stukjes snijden. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Stukjes appel en appelcompote door hete puree scheppen en enkele minuten door en door verwarmen. Bieslook fijnknippen. Hete bliksem op smaak brengen met zout en peper. Bieslook over stamppot strooien. Serveren met hampakketjes.