10 minuten stamppot
De truc: alles is kant-en-klaar of bijna klaar, je hoeft alleen nog maar te mengen.
430 kcal
10 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
270 g
600 ml
1 el
300 g
400 g
150 g
2 el
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2003 week 36-37 - 2003 week 36-37
Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk en boter. Snijd de ham in reepjes. Schep de andijvie, peen, ham en mosterd door de puree en verwarm. Breng op smaak met peper en zout.
Puree maken
Instructievideo - 03:22 min.
10 minuten stamppot
De truc: alles is kant-en-klaar of bijna klaar, je hoeft alleen nog maar te mengen.

hoofdgerecht
4 personen
430 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk en boter. Snijd de ham in reepjes. Schep de andijvie, peen, ham en mosterd door de puree en verwarm. Breng op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
270 g mix voor aardappelpuree voor stamppot
600 ml halfvolle melk
1 el ongezouten roomboter
300 g achterham
400 g koelverse gesneden andijvie
150 g peen julienne
2 el Franse mosterd




