10 minuten stamppot
De truc: alles is kant-en-klaar of bijna klaar, je hoeft alleen nog maar te mengen.

Advertentie
Ingrediënten
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
- 270 g mix voor aardappelpuree voor stamppot (pak)
- 600 ml halfvolle melk
- 1 el ongezouten roomboter
- 300 g achterham (pakje à 100 g, of andere ham)
- 400 g koelverse gesneden andijvie (zak)
- 150 g peen julienne (zakje)
- 2 el Franse mosterd
Advertentie
Bereiden
Maak de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking met melk en boter. Snijd de ham in reepjes. Schep de andijvie, peen, ham en mosterd door de puree en verwarm. Breng op smaak met peper en zout.

Puree maken
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 430 kcal
- eiwit 25 g
- koolhydraten 53 g
-
vet 11 g
waarvan verzadigd 6 g - natrium 1.620 mg
- vezels 8 g
Ook te zien in
10 minuten stamppot
terug naar receptLet op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
10 minuten stamppot
- 270 g mix voor aardappelpuree voor stamppot
- 600 ml halfvolle melk
- 1 el ongezouten roomboter
- 300 g achterham
Snijd de ham in reepjes.
- 400 g koelverse gesneden andijvie
- 150 g peen julienne
- 2 el Franse mosterd
Schep de andijvie, peen, ham en mosterd door de puree en verwarm. Breng op smaak met peper en zout.