Buritto's met ananas
Buritto's met ananas

Buritto's met ananas

30 min. bereiden
60waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 pakken

burrito's

2 bekertjes

sour cream

1 blikje

kidneybonen

2 blikjes

ananasstukjes op eigen sap

1

rode paprika

3 eetlepels

zonnebloemolie

1 schaaltje

kipfilet in blokjes

olie om in te vetten

100 g

gemalen belegen kaas

Dit heb je nodig

  • ovenschaal, doorsnede 33 cm

Aan de slag

Oven voorverwarmen op 225 °C of gasovenstand 5. Zakjes burritosaus mengen met sour cream en 4 eetlepels water. Bonen en ananas laten uitlekken. In braadpan olie verhitten. Kipfilet in ca. 5 minuten gaar bakken. Paprikablokjes ca. 2 minuten meebakken. Kruidenmix uit pakken mengen met 200 ml water. Bonen ca. 1 minuut meewarmen. Intussen tortilla's volgens gebruiksaanwijzing verwarmen. Tortilla's dun insmeren met burritosaus en vullen met kipmengsel. Ananas erover verdelen. Tortilla's dichtvouwen. Ovenschaal invetten en tortilla's in schaal leggen. Bestrooien met kaas. Burrito's in oven ca. 8 minuten gratineren. Serveren met rest van saus.