Wrijf de kalkoenfilets in met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoenfilets in 4 min. bruin en gaar. Leg ze op een bord.
Fruit de sjalotten 2 min. in het bakvet. Roer de mosterd en sherry door het bakvet en schenk er 2 el water bij. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 4 min. zachtjes sudderen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Leg de kalkoenfilets in de saus en laat ze in ca. 2 min. warm worden. Strooi de peterselie erover. Lekker met pasta en broccoli.
- algemeenKalkoenfilet à la minute is net zo dun gesneden als Italiaanse scaloppini. Vandaar de naam.
Gerelateerde recepten
Kalkoenscaloppini in mosterd-sherrysaus

hoofdgerecht
4 personen
180 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Wrijf de kalkoenfilets in met zout en peper. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kalkoenfilets in 4 min. bruin en gaar. Leg ze op een bord.
Fruit de sjalotten 2 min. in het bakvet. Roer de mosterd en sherry door het bakvet en schenk er 2 el water bij. Breng het geheel al roerend aan de kook en laat de saus 4 min. zachtjes sudderen. Breng de saus op smaak met zout en peper.
Leg de kalkoenfilets in de saus en laat ze in ca. 2 min. warm worden. Strooi de peterselie erover. Lekker met pasta en broccoli.
algemeen:Kalkoenfilet à la minute is net zo dun gesneden als Italiaanse scaloppini. Vandaar de naam.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
350 g kalkoenfilet
25 g boter
2 sjalotten
2 el Zaanse mosterd
100 ml medium dry sherry
1 el platte peterselie