Tostada met tofu-kruidensalade
Tostada met tofu-kruidensalade

Tostada met tofu-kruidensalade

35 min. bereiden
10waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

tomaten

1 zakje

bosui

1 zakje

verse koriander

½ zakje

verse munt

1 bakje

tuinkers

1 zakje

waterkers

3 el

zonnebloemolie

1 pakje

fijngekruid tofu roerbakgehakt

4

Casa Fiesta soft taco's

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Kruis tomaten in, dompel onder in kokend water en ontvel. Snijd in vieren, verwijder zaadjes en snijd vruchtvlees in reepjes. Snijd bosuitjes in ringetjes. Hak koriander, munt en tuinkers. Verwijder steeltjes uit waterkers. Verhit 1 1/2 eetlepel olie in wok. Bak tofu met sambal al omscheppend in 3 à 4 minuten knapperig. Bestrijk intussen soft taco's aan beide kanten met olie en bak één voor één in hete koekenpan knapperig bruin. Haal van vuur af en schep koriander, munt, tuinkers en helft van waterkers, tomaat en bosuitjes door tofu. Breng op smaak met zout. Leg gebakken taco's op vier borden. Verdeel rest van waterkers erover. Schep tofu-kruidensalade erop en strooi rest van tomaat en bosuitjes erover.