Tofu in pittige ketjapsaus

820 kcal

30 min. bereiden

2.9/5

(36)

Ingrediënten

Aantal personen

2005 week 42-43 - 2005 week 42-43

Aan de slag

  1. Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. Sambal door ketjap mengen. Knoflook boven ketjap uitpersen. Marinade met tofu mengen. Sperziebonen schoonmaken en in 8 min. gaarkoken. In koekenpan olie verhitten. Tofu uit marinade scheppen en 5 min. zacht bakken. Marinade en 100 ml water aan tofu toevoegen en verwarmen. Met zout en peper op smaak brengen. Pinda's grof hakken. Tofu met ketjapsaus, sperziebonen en rijst over vier borden verdelen. Tofu met pinda's bestrooien. Lekker met schijfjes komkommer.

Wat vond je van dit recept?

Tofu in pittige ketjapsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig