Sint-jakobsschelpen met citroengroente
Sint-jakobsschelpen met citroengroente
bewaar
bewaar

Sint-jakobsschelpen met citroengroente

20 min. bereiden
133waarderingen

Aan de slag

1

Verwijder de steelaanzet en de draden van de sugar snaps en kook ze 5 min. Giet af, spoel af met koud water en snijd in dunne reepjes. Snijd de bieslook in stukjes van 4 cm. Snijd met een dunschiller de gele schil van de citroen en snijd deze in flinterdunne reepjes. Pers de vrucht uit.

2

Maak een dressing van 1 el citroensap, 3 el olie, de honing en peper en zout naar smaak. Schep de sugar snaps, de bieslook, de citroenreepjes en de paprika om met de dressing.

3

Verhit de rest van de olie in een pan. Bak de sint-jakobsschelpen op hoog vuur in 2 min. rondom bruin. Verdeel over 4 borden en leg op elke schelp een plukje groente.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Sint-jakobsschelpen met citroengroente

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig