Wrap met gegrilde rookworst

615 kcal

20 min. bereiden

3.4/5

(79)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 avocado

    avocado

  • 1 eetlepel citroensap

    citroensap

  • 1 teen knoflook

    knoflook

  • 1 pak wraptortilla's

    wraptortilla's

  • 2 zakken Gelderse rookworsten

    Gelderse rookworsten

  • 1 krop ijsbergsla

    ijsbergsla

  • 1 komkommer

    komkommer

  • 1 potje salsa

    salsa

Dit heb je nodig

  • grillpan, staafmixer


2011 nr. 01 - Nieuwe winterkost

Aan de slag

  1. Snijd de avocado in de lengte rond de pit doormidden. Verwijder schil en pit en snijd de avocado in stukjes. Besprenkel met het citroensap, voeg de knoflook toe en pureer met de staafmixer. Breng op smaak met peper en zout (= guacamole).

  2. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Halveer de worst in de lengte. Gril 2 min. aan beide kanten in de grillpan.

  3. Besmeer de wraps met de guacamole. Verdeel er wat slareepjes, wat komkommer, de worst en een flinke eetlepel salsa over. Vouw de onderkant van de wrap over de vulling en rol de zijkanten op. Zorg dat de bovenkant van de wrap open is.

  4. Serveer met de rest van de sla en komkommer.

Wat vond je van dit recept?

Wrap met gegrilde rookworst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig