bewaar
Indiase aardappeltjes
Indiase aardappeltjes
bewaar

Indiase aardappeltjes

10 min. bereiden
30 min. wachten
36waarderingen

Ingrediënten

4 personen

1 kg

aardappelen

3 tl

kurkuma

1 tl

komijnzaadjes

3 el

olijfolie

1 bekertje

zure room

Dit heb je nodig

  • ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de ongeschilde aardappelen in parten.

2

Doe de parten in de ingevette ovenschaal en bestrooi met de kurkuma en het komijnzaad. Besprenkel met de olie en meng door elkaar. Voeg peper en zout naar smaak toe.

3

Bak de aardappelparten in 30 min. in het midden van de oven gaar en goudbruin. Bestrooi met de koriander. Serveer met de zure room. Lekker met grof gesneden korianderblad.

Indiase aardappeltjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig