
Ingrediënten
4
shoarmabroodjes
1
komkommer
1 bakje
cherry tomaten
2 zakjes
bosui
2 bakjes
platte peterselie
1 bakje
munt
1 bakje
basilicum
1 bakje
dille
4 el
Griekse olijfolie
2 el
balsamicoazijn
Aan de slag
1
Zet de grill van de oven aan. Snijd elk broodje in 8 puntjes. Gril het brood onder de hete grill in ca. 4 min. goudbruin en knapperig. Bestrooi met zout naar smaak.
2
Meng de komkommer met de tomaat en de bosui. Scheur de blaadjes van de peterselie, de munt en het basilicum in kleine stukjes. Meng het samen met de dille door de salade. Besprenkel met de olie en de azijn en breng op smaak met zout. Verdeel de broodpuntjes over de salade. Lekker met gegrilde kipfilet.
algemeenGriekse olijfolie en op hout gerijpte balsamicoazijn zijn ook lekker om (stok)brood in te dippen.