Bloemkool met bechamel en kaas

bijgerecht
4 personen
3
21
Advertentie
Ingrediënten
Advertentie
Bereiden
Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips
Kook de bloemkoolroosjes 9 min. in water met zout. Giet af. Verhit de boter in een steelpan. Voeg 2 de bloem toe en roer door. Laat het mengsel ca. 3 min. op laag vuur gaar worden. Voeg de melk toe en breng al roerend aan de kook tot een gladde saus. Breng op smaak met nootmuskaat en peper en zout. Schenk over de bloemkool en bestrooi met de kaas.

Bechamelsaus maken
instructievideo
- 01:19 min.
Advertentie
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
- energie 210 kcal
- eiwit 11 g
- koolhydraten 14 g
-
vet 12 g
waarvan verzadigd 0 g