Italiaanse groentesoep met champignons

95 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng 2 el olie met het basilicum en laat dit even staan.

  2. Verwarm de resterende eetlepel olie in een pan en bak hierin de champignons zachtjes 3 minuten. Schep de groenten door de paddenstoelen en roerbak alles op hoog vuur 2 minuten.

  3. Voeg 800 ml water met de 1 1/2 bouillontablet toe en breng alles aan de kook. Kook de soep zachtjes 3 minuten. Breng de soep op smaak met zout en chilipeper.

  4. Verdeel de soep over 4 borden of kommen en druppel de basilicumolie erin.

  • algemeenVan deze soep maakt u heel snel een maaltijd: voeg een extra zakje wokgroenten en 300 g gekookte penne toe. Serveer de soep met geraspte (Parmezaanse) kaas.

Italiaanse groentesoep met champignons

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig