Verhit de olie in een wok en roerbak de sjalotten 1 minuut. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
Schep de satékruiden door de kool en breng de groente op smaak met zout en sambal. Strooi de seroendeng over het gerecht.
Gerelateerde recepten
Spitskool met satékruiden

bijgerecht
2 personen
140 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de sjalotten 1 minuut. Voeg deel voor deel de kool toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
Schep de satékruiden door de kool en breng de groente op smaak met zout en sambal. Strooi de seroendeng over het gerecht.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 el zonnebloemolie
2 sjalotten
300 g gesneden spitskool
1 tl satékruiden
1 mespunt sambal
2 el seroendeng