Rooster de pistachenoten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Voeg de azijn en de honing toe, schep om en neem de pan van het vuur.
Snijd de muntblaadjes fijn. Halveer de aardbeien. Schep in elke coupe 2 bolletjes ijs en verdeel de aardbeien erover. Schenk het warme notenmengsel erover en garneer met de munt.
- algemeenBalsamicoazijn smaakt ook lekker in een pastasalade met tomaten en rode ui.
Gerelateerde recepten
Aardbeien met balsamico

nagerecht
4 personen
305 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de pistachenoten 3 min. in een koekenpan zonder olie of boter. Voeg de azijn en de honing toe, schep om en neem de pan van het vuur.
Snijd de muntblaadjes fijn. Halveer de aardbeien. Schep in elke coupe 2 bolletjes ijs en verdeel de aardbeien erover. Schenk het warme notenmengsel erover en garneer met de munt.
algemeen:Balsamicoazijn smaakt ook lekker in een pastasalade met tomaten en rode ui.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el pistachenoten
2 el balsamicoazijn
4 el vloeibare
2 el verse munt
1 bakje aardbeien
1 bak slagroomijs
Dit heb je nodig
ijscoupes