Witlof-walnotenwrap
Witlof-walnotenwrap

Witlof-walnotenwrap

15 min. bereiden
94waarderingen

Ingrediënten

2 personen

50 g

walnoten

1

groene paprika

1

rode paprika

1

rode ui

2 struikjes

witlof

2 eetlepels

olie

zout en peper

2

wraptortilla's

1 kuipje

smeerkaas

½ flesje

tomato sauce

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Walnoten grof hakken. Paprika's wassen, schoonmaken en in repen snijden. Ui pellen en in dunne partjes snijden. Witlof schoonmaken en in lengte in partjes snijden. In wok olie verhitten. Ui en paprika ca. 3 minuten al omscheppend bakken. Witlof en walnoten erdoor scheppen en nog ca. 3 minuten bakken. Groentemengsel op smaak brengen met zout en peper. Intussen in grote droge koekenpan tortilla's verwarmen. Tortilla's dik besmeren met kaas, groentemengsel op 1 helft scheppen en wrap erover dichtklappen. Gedroogde tomatensaus erbij serveren.